BE OM OFFERT >>

ÖVRIGA TJÄNSTER

Jag vill ge av min energi

Jo, visst finns det massor av kända människor och skådisar som gör det här. Men jag får ibland uppdrag eller utsätter mig för utmaningar där det kan behövas en lagom rund kvinna i sina bästa år med en hyfsat stabil röst. Ansluten till Statist.se

Presentatör

Uppdrag som moderator, presentatör eller inspiratör. För ditt event, konferens eller produktlansering. Här som konferencier på Mälartinget.

Statist

Som statist är jag en alldeles vanlig, lagom rund kvinna i mina bästa år, med en viss vana att agera framför kameran. Här ett smakprov ur Postkodmiljonären, våren 2022. Fast då var jag tävlande som mig själv, inte statist.

Röst

Efter snart tjugo år som guide är min röst både stark och vältränad. Jag kan läsa in speakertexter, böcker eller presentationer för appar, guidningar, filmer eller annat. Här ett smakprov från Vasaborgen Uppsala slott.

ARVODE FÖR

Moderator, statist och röst

Per timme

1 500 SEK

  • Eller offert

Boka >>
Halvdag

5 000 SEK

Eller offert

Boka >>
Heldag

10 000 SEK

Eller offert

Boka >>