BE OM OFFERT >>

Samarbetspartners

Idag är content i fokus, och jag påstår ju själv att Content is Queen! Men för att innehållet ska komma till sin rätt behövs ett visuellt ramverk som bär budskapet till mottagaren på bästa möjliga sätt. Ramverket består av design och teknik i en skön och effektiv symbios. Har du ramverket på plats kan du vara kreativ inom ramarna och fokusera på budskapet.

Maryland  – har en röd tråd i all kommunikation

Tillsammans med Maria och Linda på Maryland skapar vi genomtänkta strategier och koncept som landar i produkter trycksaker, förpackningar, webb, böcker med mera.

Våra gemensamma erfarenheter gör att vi rätar ut alla frågetecken innan vi skapar din grafiska profil, bygger din webb och utformar din reklamkampanj.

Maryland har ett brett nätverk av specialkompetenser inom strategisk kommunikation, kreativa processer, systemutveckling, programmering, sociala medier, sökmotoroptimering, fotografering, bildbearbetning, original och trycksaksproduktion som stärker Apostels egna resurser.

Se ett urval av Marylands kunder på www.maryland.se

Odette Lager Design med kreativitet som passion

Odette är en kreativ och begåvad designer och vi förstår varandra fullt ut, även när vi är oense. 

Odette och jag har passerat 20 år som samarbetspartners. Vi har skapat kommunikation och koncept för forskningsavdelningar på universitet, fastighetsbolag, hotell, restauranger, upplevelser, destinationer, magasin med mera.

Odettes fokus ligger alltid på att väva samman formgivning och den visuella identiteten med strategiskt och kreativt tänkande för att hjälpa företag att identifiera och utnyttja sina möjligheter att utvecklas, nå fram och på så sätt bli mer framgångsrika.

Se själv mer av det hon skapat på www.odettelager.se

WisRight Technologies konkurrenskraftig digitalisering

Om Odette är färg, form och känsla är WisRight min leverantör av teknik och logik. WisRight finns i Indien och i Sverige och har varit på den svenska marknaden i snart 20 år.

Mitt eget samarbete med dem började 2011 då jag reste till Indien första gången för att lära känna teamet. Vi har en ömsesidig förståelse för vad vi vill åstadkomma för våra gemensamma kunder och de indiska utvecklarna besöker även Sverige med jämna mellanrum.

WisRight arbetar med webb, appar och digitala lösningar som till exempel sociala mediesystem, konferenssystem, ERP, CMS, CRM-system, mobilappar, QaAS och e-handelssystem baserade på Microsoft® .NET-miljö.

Tack vare att WisRights produktion finns i Indien kan vi erbjuda spjutspetsteknologi till ett konkurrenskraftigt pris.

Läs mer på www.wisright.com

Miss English – Makes your English outstanding

Miss English är en översättningsbyrå som språkgranskar, översätter och utbildar. Miss English skräddarsyr även undervisning i affärsengelska samt språk-coachar inför presentationer, säljpitchar och föreläsningar.

Besök Miss English >>

Lilla Produktionsbolaget skapar magi

Lilla Produktionsbolaget är ett produktionsbolag som fokuserar på det lilla extra med målet att varje produktion ska bli en gnutta magi och är experter på visuell kommunikation inom film, foto och TV-produktion.

Några av deras kunder är till exempel Unionen, Länsförsäkringar och riksteatern.

Apostel har samarbetat med och anlitat Lilla Produktionsbolagets team sedan 1997.

Kolla själv får du se >>

Utvalda leverantörer

Eftersom jag samarbetar mycket med Indien reser jag dit då och då. Både för att jobba, men också för att uppleva den fantastiska kulturen, naturen, maten och människorna. Jag skrattar aldrig så mycket som när jag är i Indien. Det är en underbar känsla, och jag älskar den indiska mentaliteten.

Indcen Resor - Asienspecialisten

Indcen Resor har sin butik centralt i Stockholm, på Olof Palmes gata. Här väntar Sami Soud och hans medarbetare på att få ge dig den bästa tänkbara servicen när du ska resa till Indien, både i jobbet och privat. Dessutom övriga Asien, Indiska Oceanen, Mellanöstern och Afrika. Du kan boka allt från bara flyget med bra rabatter och betalningsvillkor till hela paketresor. Mycket prisvärda resor till Maldiverna.

Läs mer på www.indcen.se

Swagatam Tours - Indian DMC

Swagatam Tours har sitt huvudkontor i Indiens huvudstad New Delhi, men finns och arrangerar resor över hela Indien. Vi har påbörjat ett arbete för att säkerställa balansen mellan social, ekonomisk och ekologisk hållbarhet i Swagatams produkter. Swagatam Tours samarbetar även med Indcen Resor.

Läs mer på www.swagatam.com

Hållbart resande

Det är förstås viktigt att känna sig trygg i ett land, långt borta. Det är mycket som är annorlunda. Därför är mina två viktigaste leverantörer av resor och upplevelser några som jag känner personligen och litar mycket på. Det kommer du också att kunna göra.
Eftersom resebranschen gör ett stort avtryck, både ekologiskt, ekonomiskt och socialt, strävar jag efter att ha leverantörer som arbetar långsiktigt hållbar tenligt Agenda 2030 för att bidra till att nå FNs globala hållbarhetsmål. Det är en resa i sig, men den är både nödvändig och utvecklande.