BE OM OFFERT >>

Kurser, föreläsningar och workshops

Kompetensutveckling kan vara skillnaden mellan framgång och motgång. Jag erbjuder kurser, föreläsningar och workshops inom varumärke, marknadsföring och kommunikation. Passar dig som är ledare i ett mindre företag eller en organisation som vill ta kliv framåt för att öka tillväxt, livskraft och konkurrenskraft. Alla kurser går att få som inspirationsföreläsning på vardera en timme.

Den röda tråden

Skapa ett tydligt koncept

Det finns en stor kraft i ett genomtänkt koncept. Ett koncept kan liknas vid den bärande idén, den röda tråden eller temat som bär ett budskap, väcker rätt associationer och skapar positionering. Dina kunder blir trygga och känner ett sammanhang.

Halvdag: Inspirerande föreläsning och erfarenhetsutbyte.
Heldag: Föreläsning och workshop där du själv får jobba fram ditt koncept. Som grund ska du ha ett visionsarbete enligt 5Vtill5P eller motsvarande.

Copywriting

Att skriva för att nå in

Vill du nå IN till dina kunder och få dem att agera? Det är bara genom att utgå från kundens behov som den kan bli nöjd. Vill du att din kund ska ge dig av sin tid eller investera sina pengar hos dig, då behöver du lära dig vilka argument som når in till just din kund, och hur du skapar lust och längtan.

Halvdag: Inspirerande föreläsning och erfarenhetsutbyte.
Heldag: Föreläsning och workshop där du själv får skriva texter för din försäljning och marknadsföring.

Storytelling

Vilken är din story?

Hur du hittar och bygger en bra story som gör att ditt företag kan märkas och ta plats på ett nytt sätt. Vi går igenom dramaturgins grundbegrepp och pratar en hel del om värderingar och trovärdighet. Som avslutning får du bygga grunden till din egen och ditt företags story.

Heldag: Föreläsning och workshop där du själv får jobba fram din story. Som grund ska du ha ett visionsarbete enligt 5Vtill5P eller motsvarande.

Härliga möten

Uppdragsgivare har varit t.ex Arla Foods, Uppsala kommun, Transfer, Idékraft, Affärshögskolan, Dynamo Förlag, Region Uppsala, Handelsbanken, Prosper Ventures, Thorén Business School, Mälardalsrådet, Sh bygg, ICA, Retorikhuset, Metod arkitekter, Statens Fastighetsverk, Rotary, Klara K, Hotel von Kraemer, Turistkraft, Tullverket, Folkuniversitetet, Frälsningsarmén samt Affärskompetens.

Workshops

I en workshop arbetar du själv med ditt företag, under min ledning och tllsammans med andra företagare eller med din styrelse eller ledningsgrupp.

PR

Så skriver du pressmeddelande

Passar dig som vill att ditt företag ska synas redaktionellt. Att få artiklar skrivna om sitt företag som publiceras utan kostnad kan vara guld värt och ett bra komplement till övrig marknadsföring.

VISUELLT

Gör din egen moodboard

Ett moodboard är ett kollage av bilder som används för att visuellt fånga företagets värdegrund och "själ" och vad ditt företag kännetecknas av i jämförelse med dina konkurrenter.

STRATEGI

Gör en marknadsplan

Målgrupp och behov, köpbeteenden och intressen, marknad, positionering, varumärke, marknadsföringskanaler, marknadsplan.

VARUMÄRKE

Affärsplanen 5Vtill5P

Med affärsplanen 5Vtill5P får du en heltäckande varumärkesplattform, strategier och handlingsplan.

Läs mer om den här >>


DIN INVESTERING FÖR

Inspiration, idéer, kunskap

Lämna skrivbordet och öppna sinnena för att få kraft och prestera bättre. Dela en eller ett par timmar med mig, och jag ger av min energi, kunskap och 25 års erfarenhet.
Inspirationsföreläsning 1 tim

7 000 SEK

  • Få nya idéer, infallsvinklar och inspiration. På din kick off, personal- eller kundevent.

Boka >>
Halvdag

12 000 SEK

  • Inspirerande föreläsning och erfarenhetsutbyte. Tillsammans med andra företagare, med din styrelse eller ledningsgrupp.

Boka >>
Heldag

20 000 SEK

  • Föreläsning och workshop där du själv arbetar med ditt företag, under min ledning. Tillsammans med andra företagare, med din styrelse eller ledningsgrupp.

Boka >>

Inspiration On Demand

Jag skräddarsyr gärna ett upplägg efter ditt önskemål. Kanske vill ni åka iväg och jobba intensivt ett par dagar? Eller sätta i skolbänken en förmiddag i veckan? Vi hittar alltid lösningar. Vårt första möte bjuder jag på.