BE OM OFFERT >>

Om mig

Bra kommunikation skapar goda relationer. Goda relationer ger nöjda kunder. Det är människor, inte företag, som gör affärer med varandra. Så här kommer lite om mig.
I HAD A DREAM...

Min dröm var att bli skådis...

Att berätta är att beröra. Reklam är att övertyga. Kommunikation är att både lyssna och prata, se, känna och dofta. Alla sinnen ska bli påverkade. Inte minst det sjätte sinnet.

Från det jag var riktigt liten drömde jag om att bli skådespelare. Jag satte upp egna pjäser, plågade min klass på roliga timmen, gjorde framträdanden för alla som var i min närhet. Jag valde drama på gymnasiet, gick två år på teater- och filmlinje deltog i flera hyfsat avancerade amatörteaterföreställningar. Sedan tog det stopp. Jag ville inte mer och satsade på reklam och kommunikation istället. Att skriva fick bli mitt sätt att uttrycka min kreativitet.


Att leva sin dröm...

Jag lärde mig mycket av teatern som jag idag har stor nytta av. När jag träffar människor, när jag gör presentationer, föreläsningar och utbildningar. Som reklamröst eller voiceover. Och förstås: När jag agerar Slottsfrun Maria i Vasaborgen Uppsala slott. Där får jag leva min dröm, berätta berättelser, påverka människor i det jag tror på och kanske, kanske göra skillnad för någon.

Jag älskar berättelser

Teatern lärde mig också att vara lyhörd. Att gestalta en berättelse kräver att man lyssnar och känner av sin mottagare. Vad är ni i för stämning? Vilket sammanhang kommer ni ifrån? Vad har ni för förkunskaper? Samma frågor man måste ställa sig inför varje nytt uppdrag.

Jag älskar berättelser. Om människor, platser, företeelser. Det är ju alltid människor som skapar och människor som lyssnar. Även om jag ska berätta om en ny affärsidé eller produkt.

Det är inte alla affärsidéer och produkter som fångar mitt intresse. Då kulle jag ljuga om jag sa det. Men hittar jag företagets ”varför” eller ”purpose” som min husguru Klas Hallberg säger, då kan jag berätta om det för andra och få dem att gilla dig och ditt företag också.

Jag vill skapa berättelser, reklam och kommunikation som får människor att må bra. Skapa lust och längtan, få dem att småle och verkligen gilla ditt varumärke, företag, produkt eller tjänst.

Med kärleksfull kommunikation, från ord till handling.

Min vision
Genom kärleksfull kommunikation inspirerar jag företag i hela världen till hållbart företagande och ökad förståelse.

Kontakta mig

Jag vill gärna ses. Digitalt eller IRL. Då kan du berätta vad just du och ditt företag behöver hjälp med. Så tar vi det därifrån.
Apostel kommunikation och Affärsutveckling AB
Telefon: +46703907989.
Mejl: mia.ulin@apostel.se.
Post: Apostel kommunikation AB, Slätbaksvägen 40, 120 51 Årsta, SWEDEN
Möten: Soho House, Majorsgatan 7, Stockholm
T Östermalmstorg
Organisationsnummer: 556876-7775
Innehar F-skatt

Certifierad 5Vtill5P-ledare.

Medlem i Svenska journalistförbundet frilans.

Medlem i Sveriges kommunikatörer.

Diplomerad styrelseledamot.