BE OM OFFERT >>

Snart dags för jubileum?

Vi hjälper dig med minnesboken

Vi skapar minnesböcker med vittnesmål från medarbetare, kunder, deltagare och politiker om vad just din verksamhet betytt och betyder.

En jubileumsbok är inte bara en samling av foton och berättelser. Den är en tidskapsel som fångar andan, visioner och värdegrunder i ditt företag, på din skola eller annan verksamhet. Något att visa för nära och kära, kunder, deltagare och omvärlden. Men också att samlas kring internt och känna stolthet över

Vi är erfarna skribenter och formgivare som arbetat professionellt med berättande via böcker, tidningar, trycksaker och webb i över tjugo år.  Vi gräver i arkiven, läser brev, mejl och gör intervjuer. Vi redigerar, lyfter fram de bästa berättelserna och formger boken med bild och text enligt din grafiska profil. Vi upphandlar tryck och sköter kontakterna med tyckeriet.

Bläddra i vår senaste produktion från Katrinebergs folkhögkolas minnesbok, eller ladda hem en PDF.

Kontakta oss och berätta

Alla företag, skolor och organisationer är olika och har sin egen historia. Genom vår erfarenhet blir arbetet med att sammanställa allt material smidigt. Fyll i formuläret nedan. Vi  kontaktar dig, så får du berätta mer om din verksamhets kommande högtidsdag.
Företag/organisation Webbadress Namn E-post Telefon Typ av jubileum/högtid Meddelande Skicka in

Kostnadseffektiv produktion

Apostel samarbetar med formgivaren Maria Andersson och projektledaren Linda Larsson på Maryland AB. Med vår långa erfarenhet och våra samlade kompetenser får vi en slimmad organisation som kan ge dig mycket hög kvalitet med konkurrenskraftiga priser. 

Vi tar gärna ett första möte med dig, antingen digitalt, på ditt företag eller hos oss på Soho House i centrala Stockholm. När produktionen startar ingår det i vår offert att vi besöker företaget, skolan eller organisationen för att träffa medarbetare, deltagare och andra som du  bestämmer ska intervjuas.

Tveka inte att ta kontakt för ett första möte!

Ring 070-390 79 89 eller mejla  mia.ulin@apostel.se